Prevence recidiv hluboké žilní trombózy, kardiovaskulární riziko diklofenaku - témata FI 4/2014

Prevence recidiv hluboké žilní trombózy, kardiovaskulární riziko diklofenaku - témata FI 4/2014

Dubnové číslo Farmakoterapeutických informací, vydávaných Státním ústavem pro kontrolu léčiv, obsahuje článek o prevenci recidiv hluboké žilní trombózy a plicní embolie, aktuální stanovisko EMA ke kardiovaskulárnímu riziku diklofenaku a další informace. Články z FI 4/2014 jsou ke stažení zde. Předchozí číslo FI, které obsahuje první část článku o farmakoterapii hluboké žilní trombózy a plicní embolie, je dostupné zde.

Plný text FI 4/2014 je dostupný také z tohoto odkazu. Předchozí číslo, na které materiál o léčbě hluboké žilní trombózy a plicní embolie navazuje (FI 3/2014), je ke stažení zde.

EDUKAFARM

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.).

Pro pokračování do odborné sekce je potřeba souhlasit s podmínkami.